Immokantoor regio Berchem

Jouw immo te koop of te huur aanbieden regio berchem? Zoek je een immokantoor in Antwerpen waar je terecht kunt voor het beste wat er te krijgen is aan immodiensten? Met immokantoren op acht verschillende locaties zijn wij prima in staat zijn elk vastgoedbelang te behartigen. Zowel de eigenaars als de zoekenden of potentiële kopers zijn bij ons, Goetstouwers Immobiliën, aan het juiste adres.

Ruim aanbod aan immodiensten

Met onze verschillende vestigingen en kennis gekoppeld aan ruime ervaring bieden wij:

  • immoverhuur
  • immoverkoop
  • immoadvies
  • immoaanbod

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van uiteenlopende typen immobiliën. Een kantoor van Goetstouwers Immobiliën binnenlopen? In jouw nabije omgeving is er beslist wel een kantoor van ons te vinden. Voor elk type immo is er informatie te vinden op de gebruiksvriendelijke website van Goetstouwers Immobiliën. Zowel voor woningen, nieuwbouwwoningen, appartementen, studio’s, gronden, opbrengsteigendommen als handelspanden, maar ook voor garages. En handig zoeken kan via de gewenste regio of gemeente, of misschien wel belangrijker: de prijs.

Een groot aanbod immobiliën

Op het moment dat je immo of vastgoed wenst te verkopen of te verhuren zijn goede kwaliteit en onbetwistbare betrouwbaarheid vertrekpunten voor eenieder. Omdat wij onder andere werken met een BIV-aansluiting garandeert dat eerlijke en open immodiensten. Onze werkzaamheden worden daarom consequent verricht aan de hand van de deontologische rechten van de plichtenleer. Ons lidmaatschap van de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen garandeert verder dat wij steeds op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Correcte afhandeling van jouw immo? Kantoor Goetstouwers Immobiliën biedt immodiensten op maat.