Professionele en gratis schatting
Hoeveel is mijn huis waard?

Wil jij jouw eigendom verkopen? Dan is een correcte waardebepaling natuurlijk van essentieel belang! Door onze jarenlange ervaring, helpen wij jou hier efficiënt mee verder. Dit allemaal kosteloos & zonder enige verplichting. 

Om uw woning te verkopen is het belangrijk dat u een duidelijk, maar realistisch beeld krijgt van de waarde van uw woning. Goetstouwers Immobiliën biedt daarom persoonlijke begeleiding. Afhankelijk van de regio wordt u begeleid door één van onze erkende makelaars die beschikt over de nodige marktkennis alsook uitgebreide praktijkervaring. Onze collega komt ter plaatse om u een correcte schatting te bezorgen. Interesse in een gratis schatting door Goetstouwers Immobiliën? Vul dan hieronder het formulier in. Wij contacteren u om verder af te spreken. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Eén van onze ervaren medewerkers komt bij u langs om een professionele waardebepaling op te maken. Samen met u bekijken ze wat er allemaal komt kijken bij de verkoop en hoe zij u eventueel kunnen bijstaan. Onze jarenlange ervaring en lokale kennis bieden ons veel referentiepunten voor de waardebepaling van uw (t)huis.

De opgemaakte waardebepaling wordt vervolgens toegelicht tijdens een vervolgafspraak.

Jij bent nog steeds volledig vrij om te beslissen al dan niet met ons in zee te gaan.

Te schatten pand

Verplicht